Min mave er mit kompas

FÅ HJÆLP TIL AT HÅNDTERE DINE MAVE & FORDØJELSESPROBLEMER, SÅ DU KAN FÅ DET GODT

I dette kursus lærer du, hvordan du med yoga og mindfulness kan arbejde med at styrke din fordøjelse og komme derhen, hvor du kan bruge din mave som et kompas for, hvordan du har det, og om der er noget, du bør justere på.

OBS!! KURSET STARTER MANDAG DEN 19. AUGUST 2024, MEN DA DELTAGERANTALLET ER BEGRÆNSET TIL 12, ER DET EN GOD IDE AT KØBE DIN PLADS ALLEREDE NU.

En velfungerende mave betyder ALT for din velvære og livskvalitet

Hvis mave og fordøjelse fungerer optimalt, tænker vi sjældent over den. Når den ikke gør, kan det fylde alt og spænde ben for livet.

Kan du nikke genkendende til noget af nedenstående?

Så er dette online forløb med fokus på en sund mave, tarm og fordøjelse noget for dig

 • Lider af oppustet mave, IBS, forstoppelse, diarré, reflux eller mavesmerter - eller en god kombnation
 • Manglende energi og vitalitet på grund af mavesmerter og/eller dårlig fordøjelse
 • En følelse af stress og angst fordi dine fordøjelsesproblemer påvirker dit liv og din hverdag, uden du ved, hvad du skal stille op
 • Undgår sociale sammenkomster eller måltider udenfor hjemmet på grund af frygt for fordøjelsesproblemer.
 • Har søgt læge og er blevet undersøgt, men fået at vide, at du er sund og rask, trods dine udfordringer
 • Har fået at vide, at du skal tage HUSK og drikke en masse væske - for blot at få endnu mere forstoppelse og ubehag
 • Føler at du reagerer på stort set alt, hvad du spiser og derfor spiser meget ensidigt
 • Undgår mange fødevarer - også sunde, uden du synes, det har den store effekt
 • Manglende lyst til at spise eller konstant sult på grund af maveproblemer
 • Er træt af at famle, undersøge og forholde dig til forskellige råd og diæter i håbet om, at de kan hjælpe dig
 • Er klar til at gøre en indsats, så du kan finde ind til kernen af problemet
 • Ønsker eksperthjælp til at skabe nye vaner, der kan gøre din mave til dit kompas

Jeg har gjort det nemt for dig at komme i gang og skabt en proces, du kan få vedvarende succes med

Nemt | tilgængeligt | livsændrende

Det er selvfølgelig ikke alle yogaformer, tilgange og stillinger, der er lige effektive. For at kunne overskue at komme i gang har jeg udvalgt de mest effektive værktøjer og sammensat et program, som gør det overskueligt for dig at komme i gang og få hurtig hjælp - også selvom du aldrig har dyrket yoga før.
Jeg er uddannet både yogainstruktør, mindfulness coach og kostvejleder og min tilgang er baseret på dybdegående viden og erfaring inden for disse områder.  
Kurset er en kombination af 1:1 coaching sessioner, live undervisning og optagede yoga-,meditations- og vejrtrækningssessioner, som du kan vende tilbage til igen og igen. 
Indholdet i de forskellige moduler af kurset, bliver frigivet løbende. Det er nemlig væsentligt, at du holder dig nogenlunde til planen, og stille og roligt bygger ovenpå, for at få mest muligt ud af forløbet. 

Er du klar til at opleve fornyet livskvalitet?

BLIV VEN MED DIN MAVE GENNEM HJÆLP OG SPARRING

Du kan deltage uanset, hvor i landet du bor og behøver ikke blive begrænset af arbejdstider eller familiens hverdag. Du kan fordybe dig i processen i dit eget hjem præcis, når det passer dig og stadig dele erfaringer med andre deltagere - og selvfølgelig mig, online. Du har adgang til kursusmaterialet også efter forløbet er afsluttet, så du kan fortsætte de gode vaner. 

FÅ EN VÆRKTØJSKASSE DER GIVER RO

Forløbet består af videoer, pdf'er, liveundervisning i yoga, vejrtrækningsøvelser og meditationer, online gruppe-coaching sessioner mm. Live sessioner bliver selvfølgelig optaget, så du har adgang til dem, hvis du skulle være forhindret i at deltage det pågældende tidspunkt.

slip bekymringerne om maveproblemer og nyd livet 

Det kommer til at kræve noget af mig, tænker du måske. - Og ja, det gør det. Du skal være indstillet på at gøre en indsats. Måske ændre nogle vaner. Prioritere lidt tid til dig selv hver dag. 
Men, hvis det giver færre problemer og bekymringer om maven, langt mere overskud og livsglæde, er det så ikke det hele værd?

#naturligstyrke

Din underviser & coach
Med adskillige yogauddannelser, mindfulness coaching og kostvejleder uddannelser i bagagen samt en masser erfaringer, også fra egne maveudfordringer, har jeg udviklet et forløb, som kan hjælpe dig med at tackle dine maveproblemer.

Jeg gør det tilgængeligt og konkret, så det er nemt at følge med.  Jeg har fokus på, at hvert individ er unikt, så der er ikke én løsning, der passer på alle. Derfor har jeg stor fokus på, at lære dig at slippe de blokeringer og udfordringer, som netop du er påvirket af og samtidig supplere med de værktøjer, som viser sig at langt de fleste har virkelig god gavn af.

Altsammen er baseret på en holistisk tilgang til kroppen. En tilgang hvor jeg tager udgangspunkt i, at alt hænger sammen. At hoved og krop ikke er 2 separate størrelser, at når du har ondt ét sted i kroppen, hænger det ofte sammen med ubalancer andre steder også, og at det vi putter i munden, omgiver os med og siger til os selv i høj grad har betydning for vores velbefindende. Jeg tror på, at vi, med naturlige tiltag og fokus vendt indad, kan overkomme det meste - men det kræver en indsats. 

Hanne Rye Petersen

et nøje planlagt indhold, der optimerer din proces med at skabe balance i mave & tarm

Alt dette får du i forløbet

4 x 1:1 coaching sessioner

Adgang til 4 personlige coaching sessioner (til en værdi af 800 kr. pr. session), hvor vi tager udgangspunkt specifikt i dine udfordringer. Dette betyder, at værktøjer kan justeres, så de passer til dig og du løbende bliver guidet i din udvikling.

Yogasessioner

Du får masser af videoer med yogasessioner, der heler og styrker din mave og tarm, som du kan bruge igen og igen. Du får:
 • 2 restorative yogasessioner
 • 2 morgensessioner
 • 4 yinsessioner med fokus på meridianbanerne
 • 3 blide flowsessioner

Vejrtrækningsøvelser

Vi tænker sjældent over det, men vores måde at trække vejret på er essentiel for vores sundhed og følelser af balance. Derfor er det også særdeles væsentligt i forbindelse med fordøjelsen. I forløbet bliver du både bevidst om din måde trække vejret på og du bliver guidet til øvelser, der er nyttige for at styrke din fordøjelse og din velvære. 

Guidede meditationer

Du får både en grundig introduktion til meditation, hvordan det kan gøre en forskelg og hvordan det kan integreres i hverdagen. Derudover får du filer med guidede meditationer, som understøtter din proces og kan afspilles, når du ønsker - også efter forløbets afslutning.

Yoga nidra

Yoga nidra er en dybt afslappende og afspændende yoga-/meditationsform, hvor vi arbejder med underbevidstheden. En måde, hvorpå kropslige og mentale blokeringer kan slippes gennem dyb afspænding og påvirkning af underbevidstheden. Forløbet indeholder 2 online sessioner.

Ekstra materiale

Videoer og pdf'er med guides til bl.a. massageteknikker og opskrifter der understøtter en sund fordøjelse.
Skabt med