-
guide
til indkøb
-
nødvendigt udstyr
Brug det, du har
-
10 Videoer
I alt ca. 2.5 timers instruktion
-
Opskrifter
16 stk
Glutenfri bagning med surdej
Lær at bage Vayunas sunde og lækre glutenfri surdejsbrød hjemme i dit eget køkken i fred og ro – lige når det passer dig!
Med dette online kursus lærer du alle de grundlæggende teknikker til glutenfri surdejsbagning, får grundige guides og opskrifter på mange forskellige slags brød og bliver klædt på til selv at eksperimentere videre.
BLIV GLUTENFRI SURDEJSMESTERBAGER PÅ FÅ TIMER.
Ud med tørt, tungt og kedeligt glutenfrit brød....
Lær at mestre kunsten at bage med glutenfri surdej
...ind med luftigt, svampet og sundt bagværk
Opdag hemmelighederne bag saftigt, velsmagende surdejsbrød uden gluten. Du bliver guidet trin for trin gennem processen, så du kan imponere dine venner og familie med hjemmebagt surdejsbrød.
Fordele ved at bage med surdej:
Tilmeld dig nu og oplev glæden ved at bage med glutenfri surdej fra dit eget køkken!
Fordele ved at bage med surdej:
- Naturlig fermentering giver bedre smag og tekstur.
- Sundere fordøjelse takket være de gode bakterier i surdejen.
- Undgå tilsætningsstoffer og kunstige ingredienser – fuld kontrol over ingredienserne.
Tilmeld dig nu og oplev glæden ved at bage med glutenfri surdej fra dit eget køkken!
Alt dette får du i kurset
Teknikker & tips til glutenfri bagning, der giver succes
Du lærer grundlæggende teknikker til at bage glutenfrit surdejsbagværk og får indkøbslister, der gør det nemt at komme igang. Altsammen noget der klæder dig på til fremadrettet at kunne eksperimentere selv og få succes med din glutenfri bagning.
Alle fordelene ved at kurset foregår online
Muligheden for at lære alle teknikkerne i dit eget køkken og med dit eget udstyr. Det kræver desuden ikke andet end en bagevægt, måleskeer, røreske, skål og en ovn for at komme igang. Med kurset har du mulighed for at stoppe videoerne og gå tilbage, samt stille sprøgsmål løbende, hvis du bliver i tvivl.
udførlige videoer & pdf'er
Kurset er bygget op med trin for trin video guides til, hvordan du opbygger en surdej samt, hvordan du griber alle steps i bageprosessen ved forskellige typer surdejsbagværk op. Herudover får du pdf'er med alle opskrifterne (bl.a. boller, storebrød, forkostbrød, pizza og flutes).
I alt 10 videoer & 16 opskrifter.
I alt 10 videoer & 16 opskrifter.
fokus på sundt og nærende brød
Udover opskrifter på sundt glutenfrit brød får du også næringsindholdsberegninger på alle opskrifterne. Derudover får du information om en masse sunde glutenfri råvarer samt, hvad de er gode til. Så er grundlaget for en masse sund og næringsrig bagning lagt.
Kursusindhold
Mød Hanne
Så let kommer du igang
1
Køb kurset og opret din kundekonto i kassen. Når købet er gennemført er du logget ind og har adgang til kurset.
2
Se introduktionsvideoen, tjek de overskuelige indkøbslister og handl, hvad du mangler, så du er klar til at gå i gang.
3
Start surdejen og begynd at fordybe dig i kurset, så du meget snart kan bage lækkert glutenfrit surdejsbrød.