• guide

    til indkøb

  • nødvendigt udstyr

    Brug det, du har

  • 10 Videoer

    I alt ca. 2.5 timers instruktion

  • Opskrifter

    16 stk

    Glutenfri bagning med surdej

    Lær at bage Vayunas sunde og lækre glutenfri surdejsbrød hjemme i dit eget køkken i fred og ro – lige når det passer dig!

    Med dette online kursus lærer du alle de grundlæggende teknikker til glutenfri surdejsbagning, får grundige guides og opskrifter på mange forskellige slags brød og bliver klædt på til selv at eksperimentere videre.
    BLIV GLUTENFRI SURDEJSMESTERBAGER PÅ FÅ TIMER.

    Ud med tørt, tungt og kedeligt glutenfrit brød....

    Det er så nemt og velsmagende, at du vil fortryde, du ikke kastede dig ud i det noget før!
    Write your awesome label here.
    Lær at mestre kunsten at bage med glutenfri surdej

    ...ind med luftigt, svampet og sundt bagværk

    Opdag hemmelighederne bag saftigt, velsmagende surdejsbrød uden gluten. Du bliver guidet trin for trin gennem processen, så du kan imponere dine venner og familie med hjemmebagt surdejsbrød.

    Fordele ved at bage med surdej:
    • Naturlig fermentering giver bedre smag og tekstur.
    • Sundere fordøjelse takket være de gode bakterier i surdejen.
    • Undgå tilsætningsstoffer og kunstige ingredienser – fuld kontrol over ingredienserne.


    Tilmeld dig nu og oplev glæden ved at bage med glutenfri surdej fra dit eget køkken!

    Alt dette får du i kurset

    Teknikker & tips til glutenfri bagning, der giver succes

    Du lærer grundlæggende teknikker til at bage glutenfrit surdejsbagværk og får indkøbslister, der gør det nemt at komme igang. Altsammen noget der klæder dig på til fremadrettet at kunne eksperimentere selv og få succes med din glutenfri bagning. 

    Alle fordelene ved at kurset foregår online

    Muligheden for at lære alle teknikkerne i dit eget køkken og med dit eget udstyr. Det kræver desuden ikke andet end en bagevægt, måleskeer, røreske, skål og en ovn for at komme igang. Med kurset har du mulighed for at stoppe videoerne og gå tilbage, samt stille sprøgsmål løbende, hvis du bliver i tvivl.  

    udførlige videoer & pdf'er

    Kurset er bygget op med trin for trin video guides til, hvordan du opbygger en surdej samt, hvordan du griber alle steps i bageprosessen ved forskellige typer surdejsbagværk op. Herudover får du pdf'er med alle opskrifterne (bl.a. boller, storebrød, forkostbrød, pizza og flutes). 
    I alt 10 videoer & 16 opskrifter.

    fokus på sundt og nærende brød

    Udover opskrifter på sundt glutenfrit brød får du også næringsindholdsberegninger på alle opskrifterne. Derudover får du information om en masse sunde glutenfri råvarer samt, hvad de er gode til. Så er grundlaget for en masse sund og næringsrig bagning lagt.

    Kursusindhold

    Mød Hanne

    Hanne Rye Petersen

    Din underviser
    Jeg har tidligere udviklet og solgt glutenfri økologiske melblandinger og har herigennem opbygget en stor viden om glutenfri bagning. Jeg brænder for at lave mad og udvikle opskrifter, som passer ind i en sund livsstil uden, at det skal være alt for kompliceret. 

    I dette kursus videregiver jeg min viden om glutenfri surdejsbagning og de opskrifter, jeg har udviklet. Så kan du også blive dygtig til at bage lækkert og sundt glutenfrit brød med masser af næring. 

    Så let kommer du igang

    1

    Køb kurset og opret din kundekonto i kassen. Når købet er gennemført er du logget ind og har adgang til kurset.

    2

    Se introduktionsvideoen, tjek de overskuelige indkøbslister og handl, hvad du mangler, så du er klar til at gå i gang.

    3

    Start surdejen og begynd at fordybe dig i kurset, så du meget snart kan bage lækkert glutenfrit surdejsbrød.

    Måske er du også interesseret i....

    Skabt med